250 gr quinoa
1 stronk broccoli
5 stengels bleekselderij in kleine stukjes gesneden
1 potje zwarte olijven
1/2 potje zongedroogde tomaten
1 rode ui
3 eetl kappertjes (optioneel)
Flinke bos basilicum
1 rode en 1 oranje paprika
Handje geroosterde pijnboompitten
Potje artikjokharten uitgelekt
1 pakje schapenfeta
Knoflook, olie, peper, zout, appelazijn en sap van 1 citroen voor de dressing. Eventueel een scheutje ketjap toevoegen
Quinoa koken
Broccoli en bleekselderij stomen en laten koelen. Olijven, gedroogde tomaatjes, ui, kappertjes en basilicum klein snijden. Paprika's in stukjes snijden en kort bakken en af laten koelen. Al deze ingrediënten en de artisjok door elkaar mengen samen met de dressing.
Pijnboompitten roosteren en af laten koelen. Op het laatst de feta en pijnboompitten er door mengen.
Lauwwarm heerlijk als diner naar ook als koude lunch.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten